Oferte speciale

Promotie! Tratamentul "picioarelor grele" in Cluj la ReflexoSun

Va dor picioarele?Aveti senzatie de picioare grele, obosite? Capilare fragile? Va oferim un tratament professional cu produse organice – gama Crio Gamathi- by Lakshmi - specifice pentru ingrijirea picioarelor cu circulatia deficitara.

Poti afla mai multe detalii despre pachetul Suncare MagicFeet. ReflexoSun este printre primele saloane din Cluj care a introdus acest serviciu la un pret promotional de 85 RON / sedinta.

Masaj si impachetare anticelulita in Cluj la 49 RON sedinta

Pachete anticelulita la doar 49 RON / sedinta inclusiv masaj* (masaj anticelulitic, impachetare in crema speciala si termosudatie la tunelul cu infrarosii):

*Tariful acopera zona coapse/solduri. Pretul de 49 RON/sedinta se obtine efectuand sedintele in cadrul unui abonament de 10 sedinte, care costa 490 RON.

Promotie! Bronzare organica (cu DHA) in Cluj la ReflexoSun

Iti place sa fii bronzata? Acum poti arata ca si cum tocmai te-ai intors dintr-o excursie in Caraibe! Si asta fara riscul de arsuri, uscare si imbatranire a pielii. Solutia este o sedinta de bronzare organica (cu DHA), despre care poti afla totul in articolul nostru. ReflexoSun este printre primele saloane din Cluj care a introdus acest serviciu, iar experienta noastra conduce la rezultate uniforme, fara pete! Oferim calitate la preturi competitive:

  • 79 RON - sedinta SafeTan Basic care include aplicarea solutiei de bronzare pe intreg corpul
  • 129 RON - pachetul SafeTan Full, care include si o sedinta de exfoliere si hidratare cu o zi inainte

Idei de Valentine

Se apropie Ziua Indragostitilor! Aprinde pasiunea de Sf. Valentin cu pachetul in doi Sunshine Duo (masaj cu miere si sauna finlandeza). Sau daruieste-i un cadou special: Cuponul Cadou de la ReflexoSun! Persoana draga va fi rasfatata de noi cu serviciile speciale din cadrul salonului nostru! Va recomandam:

Puteti alege oricare din serviciile noastre sau putem stabili impreuna un pachet personalizat special!

Cuponul cadou de la ReflexoSun Cluj

Ai pe cineva drag si vrei sa ii faci un cadou special? Nu stii ce sa ii oferi prietenei (prietenului) de ziua sa? Sau doresti sa faci un cadou unui cuplu de proaspat casatoriti? Sau poate doresti sa motivezi angajatii sau angajatele din cadrul firmei tale? ReflexoSun iti ofera o solutie: Cuponul cadou, cu care persoana draga poate beneficia de o surpriza din partea ta, fara a fi nevoie sa achite contravaloarea.

Contacteaza-ne si impreuna putem crea ceva de neuitat, unic pentru fiecare ocazie in parte...