ElectroSlim Termo 45 - Electrostimulare cu termo-terapie

Pachetul ElectroSlim Termo 45 este un program de electrostimulare combinat cu termoterapie. Sunt folositi cei 24 de electrozi ai aparatului, impreuna cu  benzile termice sau tunelul cu infrarosii.

A) Benzile termice se pot incalzi pana la 70 de grade sunt aplicate doar pe zonele problema. Benzile termice cauzeaza cresterea circulatie si imbunatatesc efectele electrostimularii. De asemenea se transpira local, se deschid porii, iar pielea se curata precum dupa sauna.

B) Tunelul cu infrarosii incalzeste de la interior catre exterior. Caldura produsa de radiatiile infrarosii are un grad mai mare de penetrare (pana la 0.5 cm sub epiderma), dilatand vasele sangvine, stimuland circulatia sangelui, si imbunatatind functia metabolica.

Compusii eventualelor creme aplicate vor fi absorbiti mai repede. Efectele vizibile sunt accentuate fata de electrostimularea simpla insa acest fenomen nu este de lunga durata pentru ca este cauzat de eliminarea apei prin transpiratie. 

Sunt disponibile urmatoarele programe:

  • STANDARD - program general de slabire, anticelulita, tonifiere, definire musculara;
  • ABDOMINAL - program specializat pentru musculatura abdominala, cu rezultate excelente si in tratamente post-natale, program folosit si de barbati pentru tonifierea zonei abdominale
  • SOLDURI/FUND/PULPE - program de slabire, anticelulitic, tonifiere - pentru aceste zone care prezinta cele mai des intalnite depuneri de grasimi la femei

Durata tratamentului este de pana la 45 minute.  Multe cliente opteaza sa faca sedinte mai scurte la inceput, iar apoi sa le creasca durata pe masura ce se obisnuiesc cu aparatul.

Atentie!

Caldura benzilor sau a tunelului cu infrarosii nu este suportata la fel de bine de toata lumea. Lichidele pierdute trebuie inlocuite prin consumul de lichide. Se recomanda consumul de alimente continand calciu si magneziu (caci acestea se pierd cel mai usor prin transpiratie).

Electrostimularea este contraindicata:

  • persoanelor purtatoare de cardio-stimulator sau tije metalice;
  • persoanelor cu afectiuni grave ale inimii;
  • femeilor insarcinate sau in zilele de menstruatie;
  • persoanelor suferind de epilepsie, hipertiroidie;
  • persoanelor cu vene si ulceratii varicoase, leziuni dermatice, plagi deschise;
Sedintele de electrostimulare pot fi efectuate fie separat (pentru intretinere) fie in conjunctie cu alte proceduri. Ele dau rezultate bune daca sunt complementate de o dieta corspunzatoare, si daca este posibil si de exercitiu fizic real. Mai multe despre electrostimulare in sectiunea "Articole informative".