Tratamente Fermitate in Cluj - Linia Tonus

Tonus Body Firmness - Pachet anticelulita BrunoVassari pentru intarire corporala

Linia anticelulita dezvoltata de firma BrunoVassari a fost creata special pentru un tratament care sa maximizeze activitatea anticelulitica, penatrarea si tonusul pielii. Produsele care se aplica in diferite momente ale tratamentului sunt concepute special sa actioneze impreuna conducand la efecte spectaculoase.

Tratamentul BodyEnergy pentru intarire corporala

Tratamentul incepe prin pregatirea pielii: masajul si peelingul pe intreg corpul cu creme speciale au rolul de a activa circulatia sangvina, de a aplatiza celulele adipoase si de a elimina celulele moarte ale epidermei. Se efectueaza si masaj anticleulitic focusat pe zonele cu probleme. Apoi se aplica un concentrat pentru fermitate care tonifica si hidrateaza epiderma. In urma absorbtiei, se face un masaj de aproximativ 10 minute cu o crema de fermitate antivergeturi. Acesta tonifica musculatura si combate pielea flasca. Durata acestei etape este de aproximativ 45 minute.

Etapa urmatoare consta in impachetarea intr-o masca cu compozitie speciala, anti-celulitica si tonifianta. Amestecul activeaza circulatia, reduce temperatura corpului, ducand la cresterea circulatiei sangvine. Astfel se descongestioneaza tesutul adipos, amplificand efectul componentelor anticelulitice ale mastii (bazata pe alge, cafeina si caolin). Impachetarea se face la rece, si nu se foloseste termocuverta. Durata etapei este de 25 - 35 minute.

Tratamentul ia sfarsit prin aplicarea unui gel de fermitate care tonifica, improspateaza si catifeleaza pielea. In urma masajului cu acest gel, conturul corpului devine mai ferm, iar pielea mai neteda si mai flexibila.

Durata tratamentului variaza intre 90 si 120 de minute (depinzand de timpul cat se sta impachetata). Se recomanda 2 sedinte pe saptamana timp de 2 luni, iar apoi o sedinta la fiecare 2-3 saptamani pantru intretinere.

Produsele din gama Body Energy se completeaza reciproc pentru a obtine un set concertat de efecte resimtite din plin de clienta la sfarsitul fiecarui tratament. Puterii produselor BrunoVassari li se adauga calitatea si profesionalismul serviciilor din cadrul salonului nostru, precum si ambianta placuta in care remodelarea corpului se confunda cu relaxarea...

Tonus Bleu Kiwi - Pachet BleuMarine cu kiwi pentru hidratarea, tonifierea, vitaminizarea pielii

Tonifierea si vitaminizarea pielii este indispensabila in tratamentele de slabit si anticelulita.

Sedinta incepe cu un masaj general si exfoliere si se insista cu masaj anticelulitic pe zonele cu probleme. Se foloseste gelul Body Polish pe baza de cafea. Acesta contine particule 100% natuale care exfoliaza, hidrateaza si protejeaza pielea. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se aplica gelul de kiwi pentru masaj si impachetare, vitaminizant, tonificant, anti-age, protector (ultraviolete, poluare, stress).

Se sta la termocuverta aproximativ 30 minute.

La sfarsit se aplica o crema speciala de fermitate ce vitalizeaza, remineralizeaza si are efect de tonifiere.

Kiwi: bogat in saruri minerale, cu o concentratie de vitamina C de doua ori mai mare decit in portocale si o concentratie de vitamina E de doua ori mai mare decit in struguri, vitaminizeaza, reda fermitatea pielii, revitalizeaza pielea fragila si este un tratament ideal anti-aging.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!

Tonus Spirulina Abdomen - Impachetare cu spirulina pentru fermitate abdomen

Aceasta impachetare este un tratament ideal pentru tonifierea abdominala si este recomandat in special tinerelor mamici, dupa nastere.  

Tratamentul incepe cu un masaj de 15 minute ,dupa care se efectueaza impachetarea lift activ fermitate pentru abdomen cu spirulina. Se sta impachetata 15-20 minute. Masca se indeparteaza cu usurinta si nu necesita dus. Se aplica crema lift activ restructuranta care vitalizeaza, remineralizeaza si actioneaza ca un lifting asupra zonei abdomenului.

Spirulina este o alga cu proprietati exceptionale in intarirea membranelor celulare si redarea fermitatii tesuturilor. Pe termen lung acest tratament are efecte similare unui tratament anti-aging.