Ingrijire corporala in Cluj - Linia Suncare

Masaj anticelulitic in Cluj

La ReflexoSun depunem eforturi serioase pentru ca tratamentele sa dea rezultate. Spunem asta la propriu pentru ca in tratamentele noastre anti-celulita masajul anticelulitic manual este inclus in pretul pachetelor!
 
Masajul este un element foarte important in tratamentele anticelulita intrucat produce stimularea circulatiei sanguine si limfatice, aplatizeaza celulele grase, imbunatatind structura tesutului adipos si ajutand astfel la eliminarea aspectului de coaja de portocala. De asemenea pielea este pregatita pentru absorbtia principilor activi din cremele  anticelulitice.
 
Rezultatele tratamentelor care includ masajul sunt intotdeauna mult superioare fara de impachetarile simple practicate de majoritatea saloanelor de profil. Te asteptam sa ne vizitezi!

Sauna finlandeza - Relaxare si revigorare

In cadrul centrului ReflexoSun va asteapta o frumoasa sauna finlandeza. Curata, ingrijita si cu spatiu confortabil pentru pana la 6 persoane, sauna noastra va ofera o ambianta de neuitat. In plus prin constructia ei va ofera un abur de calitate si o aerisire superioara datorata sistemului de ventilatie fortata.

Poti opta pentru sauna finlandeza singur, impreuna cu persoana iubita sau impreuna cu prietenii sau familia. Sauna se foloseste doar pe sistem de rezervare nu va fi folosita si de alti clienti pe durata rezervarii). Suna in prealabil si poti rezerva sauna pentru 50 minute!

Galerie sauna
 Galerie sauna

 Va asteptam!

Reflexoterapie in Cluj

Fiecare organ sau parte a corpului are un corespondent in zona talpii piciorului. Prin procedee specifice exercitate asupra anumitor zone, se pot ameliora sau vindeca un mare numar de afectiuni.

Suncare WarmHands - Tratament cu parafina pentru maini

Acest tratament hidrateaza si catifeleaza mainile. Este recomandat indeosebi in sezonul rece cand pielea este supusa unor factori de mediu mai aspri. Se preteaza atat pentru femei cat si pentru barbati, avand efecte foarte placute!

Tratamentul incepe cu o exfoliere pentru indepartarea celulelor moarte si pregatirea pielii pentru absorbtia ingredientilor activi ce se vor aplica ulterior.  Dupa un usor masaj cu o crema speciala, se aplica parafina calda. Dupa o perioada in care ingredientele se absorb, se continua cu aplicarea printr-un usor masaj a unei crema hidratante.

Tratamentul dureaza aproximativ 25 de minute. Dupa acest timp mainile dvs. vor fi catifelate iar pielea isi va fi recastigat prospetimea!

Masaj relaxare sau intretinere in Cluj

Vrei sa evadezi din stresul cotidian? Daca da, alege salonul nostru si nu vei fi dezamagit(a)! Un masaj de relaxare la ReflexoSun este un serviciu de calitate atat prin profesionalism si tehnica, cat si prin ambianta placuta, fara perturbari, in care muzica ambientala si jocul lumanarilor se combina pentru a va oferi o experienta de neuitat...
 
Masaj relaxare
Masaj relaxare