Bronzare organica in Cluj - Linia SafeBronze

SafeTan Full - Sedinta de bronzare organica cu DHA

Pachetul SafeTan Full consta in doua sedinte in doua zile consecutive: in prima zi se efectueaza un tratament de exfoliere si hidratare a pielii (intregul corp) care dureaza aproximativ 10-15 minute. Acesta are rolul de a elimina celulele moarte superficiale si de a hidrata pielea, prelungind durata bronzului prin faptul ca solutia se va impregna in celule care vor fi eliminate mai tarziu, si intr-un mod uniform.

In ziua urmatoare se aplica prin pulverizare solutia de bronzare cu DHA pe intregul corp. Procedura in sine dureaza aproximativ 10 minute.

Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de pregatire pentru tratament si cele care trebuie respectate pentru mentinerea cat mai indelungata a bronzului.

SafeTan Basic - Sedinta de bronzare organica cu DHA

Sedinta SafeTan Basic consta in aplicarea prin pulverizare a solutiei de bronzare cu DHA pe intregul corp. Procedura in sine dureaza aproximativ 10 minute. Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de pregatire pentru tratament si cele care trebuie respectate pentru mentinerea cat mai indelungata a bronzului.

Cel mai important este sa efectuati acasa o exfoliere urmata de hidratare cu crema pe intregul corp cu o zi inainte de aplicarea solutiei.

Pachetul SafeTan Full include si sedinta de exfoliere si hidratare.